CLICKPOFTABUNA.RO Șnițele de pui cu spanac și fasole albă
Secretul celor mai bune șnițele este să condimentezi feliile de piept de pui, să le dai prin făină, ouă și pesmet și să le prăjești în ulei încins. Vei obține cele mai crocante șnițele la exterior și suculente la interior, numai bune de srevit cu spanac și fasole albă.
03 Februarie 2017, 11:22
De ce ai nevoie pentru șnițele de pui cu spanac și fasole albă:
Pentru șnițele
½ piept de pui dezosat
50 g făină
50 g pesmet
50 g brânză tare rasă
1 praf de sare
1 lingură zeamă de lămâie
1 ou
2 linguri apă
piper
ulei, pentru prăjit
Pentru garnitură:
800 g spanac
100 g fasole albă, fiartă
1 cățel de usturoi
100 ml vin alb
1 praf de sare
4 linguri ulei
Află cum se prepară șnițelele de pui cu spanac și fasole pe clickpoftabuna.ro.