CLICKSANATATE.RO - Icrele te apără de cancer și de bolile mintale
Icrele, indiferent că vorbim despre cele negre, roșii, portocalii sau albe, ne ajută să ne menținem sănătoși. Specialiștii recomandă includerea acestui preparat în dietă și să consumarea lui o dată pe săptămână.
26 Octombrie 2016, 07:59
Icrele sunt o sursă bogată de Omega-3, acizi grași polinesaturați. Ce fac acești compuși? Luptă împotriva a numeroase boli grave precum diabet, ateroscleroză și displipidemiei.
Icrele conțin din plin și vitamina A, acid folic, dar și fosfor, zinc și potasiu. Din compoziția acestora nu lipsesc nici vitamina D,B12, retinol, acid ascorbic, niacină și riboflavin.
Iată de ce boli ne apără icrele:
Reduc riscul de cancer de prostată
În urma unui studio, s-a demonstrate că persoanele care obișnuiesc să consume icre au un risc de trei ori mai mic de a face cancer de prostată, în comparație cu cei care nu au inclus în dieta lor acest aliment.
Citește mai multe despre acest subiect AICI.