SFATULPARINTILOR.RO. Cartofii copți, sursă de sănătate. Află care sunt motivele pentru care trebuie să îi incluzi în alimentația ta
Cartofii copți sunt un aliment ușor și rapid de preparat și au un gust delicios. În ciuda acestui fapt, mulți oameni au tendința de a evita consumul lor (și a cartofilor în general), deoarece îi consideră a fi nesănătoși.
03 Februarie 2017, 09:49
Dar, cât de adevărată este afirmația? (PM)
Multe persoane persoane sunt înnebunite după cartofi. Iar aceste legume coapte sunt pur și simplu fantastice. Cartofii copți au o mulțime de beneficii pentru sănătate. Iată 3 dintre ele.
1. Sunt alimentele cele mai bogate în potasiu
Institutul de medicină din SUA îi încurajează pe oameni să ia 4.700 de mg de potasiu în fiecare zi. Acesta contracarează efectele nocive ale consumului exagerat de sare și menține tensiunea arterială în limite normale. Iar 227 de grame de cartofi copți conține 1.000 mg de potasiu.