-

vss1

Stim cu totii ca zaharul nu este bun pentru sanatate. Acesta este un ingredient care apare in mod natural in multe alimente, inclusiv fructe. Dar ce se intampla in corpul nostru atunci cand nu mai mancam zahar?

Te simti bine cand stai la soare, dar expunerea prelungita iti poate afecta sanatatea, pe termen lung. Prea mult timp petrecut la soare creste riscul aparitiei ridurilor, a petelor de varsta, dar si a unor afectiuni legate de aspectul pielii, inclusiv a cancerului de piele.

Recent, un  grup de cercetatori a ajuns la concluzia ca, studiind lantul de proteine din drojdia de bere, se poate afla răspuns la întrebarea: de ce ne îngrășăm? Specialiștii au constatat că dacă lanțul celor 92 de proteine identificate în drojdia de bere se rupe, dacă una dintre proteine lipsește, atunci... drojdia de bere se îngrașă, adică începe să producă grăsimi și zaharuri, pentru a acoperi spațiul lăsat liber de proteina lipsă. Informația asta, cuplata cu aceea că există o cură de slăbire bazată pe consumul de bere, ne-a făcut să ne punem la rându-se o serie de întrebări: când provoacă berea îngrășarea? când și de ce ne ajută să slăbim?

Save
Cookies - preferințele utilizatorului
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă refuzați utilizarea cookie-urilor, este posibil ca acest site să nu funcționeze conform așteptărilor.
Accept
Nu accept
Află mai multe
Functional
Instrumente utilizate pentru a vă oferi mai multe funcții atunci când navigați pe site, acestea pot include partajarea socială.
PHP.net
Accept
Nu accept
Marketing
Set de tehnici care au ca obiect strategia comercială și în special studiul pieței.
Facebook
Accept
Nu accept
Vot
Vot
Accept
Nu accept