-

Diete

Ne plac, sunt gustoase sau dau savoare mâncării, dar sunt adevărate pericole care ne pândesc... din farfurie. Principalul defect al acestor alimente este că sunt pline de calorii, ca și de carbohidrați, grăsimi și alte elemente nutritive care, asimilate în cantitate moderată sunt benefice organismului, dar dacă ai trecut de limită ești prima și cea mai importantă victimă a lor. Iată care sunt acele alimente pe care trebuie să le consumăm întotdeauna cu moderație (dacă nu ne simțim în stare să renunțăm definitiv la ele). 

Nu mai puțin de 120 de rețete de slăbit recomandă asocierea unor diete cu expunerea la ultraviolete naturale (deci, cu mersul la plajă). Specialiștii s-au pus de acord că expunerea la soare este o metodă foarte eficientă de a da kilogramele jos, pe de o parte datorită căldurii, care provoacă transpirația și pierderea caloriilor, pe de altă parte datorită influenței radiatiilor ultraviolete asupra metabolismului. O dietă populară în rândul femeilor din țările nordice - bazată pe corelarea alimentației cu orele de expunere la soare și exercițiile fizice - ia în calcul și alte două aspecte: vârsta persoanei care ține dieta și temperamentul ei. 

Un stil de viață sănătos ce include un regim alimentar echilibrat ajută la menținerea greutății ideale și previne apariția diabetului și bolilor de inimă.

Save
Cookies - preferințele utilizatorului
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă refuzați utilizarea cookie-urilor, este posibil ca acest site să nu funcționeze conform așteptărilor.
Accept
Nu accept
Află mai multe
Functional
Instrumente utilizate pentru a vă oferi mai multe funcții atunci când navigați pe site, acestea pot include partajarea socială.
PHP.net
Accept
Nu accept
Marketing
Set de tehnici care au ca obiect strategia comercială și în special studiul pieței.
Facebook
Accept
Nu accept
Vot
Vot
Accept
Nu accept