-

Detoxifică corpul și slăbește cu ajutorul dietei cu pepene

Acestă dietă vă poate ajuta să pierdeți în greutate, să reduceți inflamația și să vă curățați corpul de toxine.


Dieta cu pepene, fie pentru detoxificare, fie pentru pierderea în greutate, spre deosebire de alte diete, acționează într-un timp foarte scurt şi se pierde aproximativ un kilogram la două zile.

Tot ceea ce trebuie să facem este să consumăm cât mai mult pepene.

Cu toţii am așteptat sezonul cald, pentru a ne putea bucura de toate lucrurile minunate pe care ni le oferă vara. Ce poate fi mai minunat decât după o zi toridă, decât să savurăm un pepene rece şi delicios?

Dar pepenele nu este bun doar pentru a ne răcori, el având şi alte beneficii pentru corp. Cea mai mare calitate a sa este că ajută la pierderea în greutate.

Exact! Dieta cu pepene este una dintre cele mai cunoscute diete şi se ştiu deja toate beneficiile pe care le aduce corpului nostru.

În primul rând, detoxifică organismul. Vara ne supunem corpul unui tratament foarte dureros atunci când ieşim din casă sau, mai rău, când ne expunem razelor soarelui mai mult decât este indicat.

Datorită conţinutului bogat de apă (90%), pepenele ajută la purificarea şi hidratarea organismului de toate impurităţile pe care le acumulăm zi de zi. Este dulce, fiind un fruct pe placul tuturor, dar totodată care ajută şi la pierderea în greutate.

Atenţie! Dieta cu pepene nu va funcţiona dacă vom consuma şi alte alimente nocive pentru organism cum ar fi (carbohidraţi, grăsimi etc). Pentru a fi eficientă şi cu rezultate bune în termen scurt, este necesar un consum mare de pepene.

În primele două zile, din cauza restricţiilor alimentare, este posibil să vă simţiti obosiţi, slăbiţi, de aceea nu se recomandă eforturile prea mari sau expunerea la soare mai mult decât este indicat.

Citeste continuarea pe yve.ro

Te-ar mai putea interesa si:

Am renunţat să mai mănânc după 7 seara şi iată ce s-a întâmplat
Alege-ți dieta în funcție de tipul de siluetă
Dieta germană MAX PLANCK – singura dietă care te ajută să slăbești