-

Un truc de zece secunde vă va ajuta să pierdeţi în greutate!

Există mai multe modalități de a pierde în greutate rapid. Dar, dacă nu aveți voința de fier, atunci foamea te poate determina să renunți la aceste planuri repede.

Oamenii sunt sfătuiți să facă tot felul de lucruri absurde pentru a pierde în greutate, iar multe diete nu au niciun fel de rezultat notabil ca dovadă că nu îți pun în pericol sănătatea.

Adevărul trist este că ideile convenționale - mănâncă mai puțin, fă sport mai mult - nu funcționează pe termen lung. Să ignori foamea poate fi o suferință inutilă.

Din fericire, există o cale mai bună de ați îmbunătății stilul de viață și a pierdere în greutate fără efort.

Mai jos aveți un ghid practic pas-cu-pas pentru a face exact acest lucru. (PM)

Un truc de zece secunde vă va ajuta să pierdeţi în greutate!

Mulți susțin că nu ar trebui să ne cântărim des dacă dorim să slabim, dar un un nou studiu a arătat că tocmai această urcare zilnică pe cântar contribuie la pierderea în greutate.

Un studiu realizat de Elina Helander şi de colegii săi de la Universitatea din Finlanda, pe un eșantion de 40 de persoane, care s-au urcat pe cântar de 2.828 de ori, a arătat că persoanele care se cântăresc zilnic, scapă mai repede de surplusul de kilograme.

În caz contrar, dacă nu vă urcaţi pe cântar și faceţi o pauză de o lună, este aproape sigur că vă veţi îngrăşa. „Dimineața când vă treziţi, mergeţi la baie, și după aceea urcaţi pe cântar. În fiecare zi”, spune antrenorul de fitness Roy Marshall.

„Greutatea poate varia de la o zi la alta, dar când în fiecare zi te uiți la acele numere poți urmări cum pierzi în greutate”.

Şi Universitatea din Minnesota a analizat 1.800 de persoane care s-au cântărit zilnic și s-a dovedit că într-o perioadă de doi ani, cu acest mic truc, aceste persoane au pierdut în greutate aproximativ cinci kilograme, în timp ce cei care se cântăreau o dată pe săptămână, au slăbit doar două kilograme.

Deşi cei care încearcă să piardă în greutate nu prea se bucură de cântărirea zilnică, oamenii de știință spun că un cântar este un prieten mai bun decât credem. În orice caz, nu ne poate face rău, iar pentru a ne cântări zilnic, avem nevoie doar de aproximativ zece secunde.

Sursa: rador.ro