-

Mănânci fructe pe stomacul gol? Citește imediat răspunsul și vezi dacă procedezi bine

Fructele! Fără îndoială, este unul dintre cele mai bune tratamente primite de la Mama Natura. Fructele sunt gustoase, conțin, o mulțime de substanțe necesare organismului nostru pentru a rămâne sănătoase.

De asemenea, prin consumul fructelor, puteti obtine efecte pozitive asupra frumusetii, deoarece au o multime de vitamine si antioxidanti care ajuta la combaterea imbatranirii precoce.

Fructul este un aliment sănătos esențial, care are capacitatea de a promova sănătatea și de a preveni bolile.

Îmbunătățește funcția arterelor și reduce riscul de cancer. Este un carbohidrat încărcat cu vitamine, minerale, fibre, antioxidanți, flavonoide și alte produse fitochimice.

Deși conținutul de zahăr din fructe poate fi ridicat, acesta nu pare să aibă efecte negative asupra greutății, tensiunii arteriale sau a trigliceridelor.

Cu toate acestea, exista anumite afirmații care sugerează că fructele pot fi, de asemenea, dăunătoare dacă sunt consumate împreună cu alte alimente.

Premisa de bază este că fructele cu conținut ridicat de zahăr ajută la fermentarea altor alimente digerate într-un stomac "plin", cauzând gaze, indigestie și alte probleme. (PM)

Mănânci fructe pe stomacul gol? Citește imediat răspunsul și vezi dacă procedezi bine

Fructele sunt foarte importante pentru organismul nostru. Acestea ar trebui mâncate pe stomacul gol sau înaintea meselor principale, deoarece hrana înaintea fructelor le împiedică pe acestea să ajungă direct în stomac prin intestine. Dacă mâncăm invers, când fructul ajunge în stomac, în contact cu hrana propriu-zisă se va „strica” și își va pierde din proprietăți.

Dacă îți place să bei suc de fructe, trebuie să ții cont de următoarele:

Sucul să fie proaspăt.

Nu consuma suc de fructe din cutii sau sticle.

Nu bea sucul de fructe dacă a fost preîncălzit.

Cel mai bun mod de a consuma fructul este în starea lui naturală…

Dacă vrei să ții o cură de detoxifiere cu fructe, trebuie să ai în vedere câteva reguli pentru ca aceasta să funcționeze cum trebuie. Bea sucul de fructe lent, cu înghițituri mici, pentru a se amesteca împreună cu saliva înainte de a îl înghiți. Trebuie să bei doar suc de fructe timp de trei zile.

Vei rămâne surprins câte beneficii are sucul de fructe pentru detoxifiere!

Sursa: yve.ro

Te-ar mai putea interesa si:

Oboseala cronică – de ce ești afectat fizic și mental?
Consumul de căpşuni, benefic pentru diabetici
Cine și-ar fi imaginat! Cu ce poți înlocui cafeaua de dimineață?