-

Metode de a slăbi fără să mergi la sală

Vrei să slăbești fără să mergi la sală? Află că acest lucru este posibil. După cele opt ore lungi petrecute la serviciu, nimic nu sună mai rău decât ideea de a sta încă două ore la sala de fitness, exceptând faptul că trebuie să și plătești.

Cu toate acestea, există multe exerciții pe care le poți face singură în confortul locuinței tale sau în aer liber fără dificultate, iar pe lângă aceste lucruri, poți lua și diferite suplimente alimentare care îți vor optimiza performanțele.

Metode de a slăbi fără să mergi la sală

Iata o lista cu cele mai eficiente metode de a slabi fara sa mergi la sala, exercitii care pot fi facute cu usurinta si de catre incepatori:

1. Apuca-te de un sport alternativ

Daca te inspaimanta ideea de a merge la sala unde poti da peste barbati transpirati care se holbeaza la tine, poti alege, in schimb, sa practici un sport nou. Nu ne referim doar la fotbal sau baschet. Exista o multime de sporturi, care de care mai incitante si folositoare pentru intretinerea fizica.

Vezi ce poti face in zona in care locuiesti, si in curand, vei fi capabila sa te poti catara pe munte, sa poti face ciclism sau chiar scufundari.

2. Iesi din casa

Dincolo de faptul ca te poti bucura de minunile naturii, exercitiile in parc ofera multe beneficii atat pentru fizicul nostru, cat si pentru sanatate. Chiar daca vremea este rece, gimnastica in aer liber iti poate intari rezistenta, iti poate imbunatati sistemul imunitar si circulatia sangelui, ceea ce ar reduce riscul bolilor de inima.

Alearga dimineata pe racoare pentru a iti antrena corpul sa foloseasca oxigenul mai eficient si de altfel, pentru a iti mari viteza si nivelul conditiei fizice in general, ceea ce faciliteaza rutina cu haltere.

Citeste continuarea pe yve.ro

Te-ar mai putea interesa si:

Am renunţat să mai mănânc după 7 seara şi iată ce s-a întâmplat
Alege-ți dieta în funcție de tipul de siluetă
Dieta germană MAX PLANCK – singura dietă care te ajută să slăbești