-

Dieta germană MAX PLANCK – singura dietă care te ajută să slăbești

Există mai multe modalități de a pierde în greutate rapid. Dar, dacă nu aveți voința de fier, atunci foamea te poate determina să renunți la aceste planuri repede.

Oamenii sunt sfătuiți să facă tot felul de lucruri absurde pentru a pierde în greutate, iar multe diete nu au niciun fel de rezultat notabil ca dovadă că nu îți pun în pericol sănătatea.

Adevărul trist este că ideile convenționale - mănâncă mai puțin, fă sport mai mult - nu funcționează pe termen lung. Să ignori foamea poate fi o suferință inutilă.

Din fericire, există o cale mai bună de ați îmbunătății stilul de viață și a pierdere în greutate fără efort.

Mai jos aveți un ghid practic pas-cu-pas pentru a face exact acest lucru. (PM)

Știm bine că noi, femeile, căutăm mereu noi și noi idei, metode și diete de a ne scăpa de acele kilograme în plus care nu ne permit să purtăm hainele dorite. Avem însă teama ca, atunci când reușim să facem acest lucru, kilogramele vor găsi cea mai rapidă formă de a reveni la loc.

Ei bine, puteți sta liniștite. Avem pentru voi cea mai bună soluție pentru a vă scăpa atât de aceste kilograme nedorite, cât și de teama de a nu le recâștiga.

Este vorba de o dietă descoperită de cercetătorii germani ai Institutului de Nutriție Max Planck, dieta purtând chiar numele acestuia. Efectul „minune” care vine alături de această dietă este faptul că, odată ce reușești să o urmezi conform planului, kilogramele pierdute nu vor reveni înapoi în următorii trei ani, chiar dacă ulterior o să mai faci mici abateri de la un regim alimentar sănătos.

Dacă te întrebi câte kilograme vei reuși să dai jos, ei bine, acest lucru depinde în foarte mare măsură de greutatea pe care o ai, însă nutriționiștii suțin că se pot pierde, aproximativ, între opt și zece kilograme în două săptămâni.

Planul dietei MAX PLANCK pe parcursul unei săptămâni

Ziua 1

Micul dejun: o ceașcă de cafea, nu foarte mare, însă fără zahăr.

Prânzul: spanac, nu foarte sărat, și două ouă fierte tari. Nu adăuga pâine sau diverse alte condimente.

Cina: grătar din care de vită (de dimensiunea unei palme și condimentată doar cu sare) alături de salată verde și puțină țelină.

Citeste continuarea pe yve.ro