-

Diete sănătoase. Cei mai buni carbohidrați care te ajută să slăbești

Există mai multe modalități de a pierde în greutate rapid. Dar, dacă nu aveți voința de fier, atunci foamea te poate determina să renunți la aceste planuri repede.

Oamenii sunt sfătuiți să facă tot felul de lucruri absurde pentru a pierde în greutate, iar multe diete nu au niciun fel de rezultat notabil ca dovadă că nu îți pun în pericol sănătatea.

Adevărul trist este că ideile convenționale - mănâncă mai puțin, fă sport mai mult - nu funcționează pe termen lung. Să ignori foamea poate fi o suferință inutilă.

Din fericire, există o cale mai bună de ați îmbunătății stilul de viață și a pierdere în greutate fără efort.

Mai jos aveți un ghid practic pas-cu-pas pentru a face exact acest lucru. (PM)

Introducerea unui anumit tip de carbohidrați în alimentație, carbohidrații buni, este secretul unei siluete de invidiat.

Deși în trecut se considera că toți carbohidrații trebuie eliminați din dieta celor care vor să dea jos kilogramele suplimentare, studii relativ recente au demonstrat că există totuși două categorii de carbohidrați: cei care favorizează procesul de slăbire, așadar carbohidrații buni, și cei care favorizează îngrășarea, și anume carbohidrații rafinați.

Specialiștii au constatat că acei carbohidrați buni oferă o senzație de sațietate, ne ajută să ardem mai multe calorii, ne oferă un plus de energie, ne ajută să scăpăm de oboseală și, nu în ultimul rând, mențin creșterea colesterolului sub control.

Așadar, nutriționișii susțin că aceștia reprezintă o parte esențială a alimentației noastre de bază.

Acești carbohidrați-minune accelerează metabolismul și ajută organismul să elibereze acizii grași care facilitează arderea grăsimilor, în special pe cele depuse în jurul abdomenului. În general, cerealele și pâinea integrală, leguminoasele și fructele furnizează carbohidrați care pot fi consumați fără probleme în cantități controlate într-o cură de slăbire sănătoasă.

Cu toate acestea, în continuare vom prezenta o listă mai detaliată cu alimentele care au un conținut ridicat de carbohidrați buni, explicând și beneficiile aduse de acestea în cazul curelor de slăbire.

Citeste continuarea pe yve.ro

Te-ar mai putea interesa si:

O băutură care face cât 100 de abdomene. Topește instant grăsimea de pe burtă
Dieta Zone, preferata vedetelor
O băutură BANALĂ te poate ajuta la dietă. Slăbești 2 kg, adăugând doar...