-

Regimul Dolce Vita. Mănânci și slăbești sănătos!

Inspirat de dieta mediteraneană, regimul Dolce Vita abundă în fructe și legume. Este regimul ideal pentru cei care vor să mănance de toate și care nu se grăbesc să slăbească repede.


Pe lângă faptul că te ajută să slăbeşti, regimul Dolce Vita este o adevărată comoară pentru sănătatea inimii tale. După părerea multor nutriţionişti, este cea mai sănătoasă dintre dietele de slăbire.

Principiile regimului Dolce Vita

Legume şi fructe la discreţie, peşte, pui, cereale integrale, paste făinoase, ulei de măsline… Acestea sunt ingredientele de bază care compun regimul. Legumele şi fructele sunt bogate în vitamine, minerale şi antioxidanţi, cerealele leguminoasele (mazăre, fasole, linte) frânează asimilarea colesterolului şi a zaharurilor rapide, iar grăsimile sănătoase conţinute de peşte şi de uleiul de măsline te protejează de cancer şi de maladiile cardiovasculare.

Sunt interzise alimentele grase (carne grasă, mezeluri, sosuri cu smântână), dulciurile şi produsele de patiserie.

În practică: fructe şi/sau legume la fiecare masă, peşte de cinci ori pe săptămână în alternanţă cu carne albă (piept de pui, de curcan). Limitează consumul de ulei de măsline la două linguri pe zi, iar feculentele la 100 g pe zi (acestea includ 50 g paste făinoase şi 50 g pâine).

Citeste continuarea pe yve.ro

Te-ar mai putea interesa si:

O băutură care face cât 100 de abdomene. Topește instant grăsimea de pe burtă
Dieta Zone, preferata vedetelor
O băutură BANALĂ te poate ajuta la dietă. Slăbești 2 kg, adăugând doar...