-

Dieta South Beach – adresată persoanelor cu probleme de inimă

Dieta South Beach este la fel de celebră ca dieta Atkins în rândul celor care au la bază consumul redus de carbohidrați.


Cu toate ca impart pozitii fruntase in topul celor mai utilizate cure de acest tip, se axeaza pe metode diferite de pierdere in greutate. In acest articol, va prezentam pe larg informatii utile despre regimul South Beach pentru slabit, precum si planul cu meniuri pentru cele 3 faze prin care se obtin rezultatele dorite.

Ce este dieta South Beach?

Cura de slabire South Beach fost creata de catre dr. cardiologist Arthur Agatston (in cadrul unui spital din Florida de Sud, SUA), care a publicat o carte ajunsa in scurt timp bestseller (peste 5 milioane de copii vandute in toata lumea). Initial, se adresa persoanelor cu probleme de inima, pentru a le ajuta sa slabeasca si sa isi imbunatateasca sanatatea.

Insa, datorita rezultatelor foarte bune, acest regim alimentar a ajuns rapid celebru pe o scara larga, fiind cautat in toata lumea si de persoane care nu aveau afectiuni ale inimii, ci doreau pur si simplu sa piarda in greutate. In ziua de astazi, este una dintre cele mai populare metode de slabit din toate timpurile.

Ce presupune aceasta metoda de slabit?

Dieta South Beach este una foarte eficienta si include alimente precum cereale integrale, grasimi sanatoase, peste, pui, fructe si legume. Exista si versiuni pentru meniuri vegetariene.

Citeste continuarea pe yve.ro

Te-ar mai putea interesa si:

O băutură care face cât 100 de abdomene. Topește instant grăsimea de pe burtă
Dieta Zone, preferata vedetelor
O băutură BANALĂ te poate ajuta la dietă. Slăbești 2 kg, adăugând doar...