-

Cea mai bună dietă pentru a preveni cancerul de stomac

Cancerul de stomac omoară peste un milion de oameni anual. Apare mai des în anumite părți ale lumii – mai ales în Asia. De cele mai multe ori, cancerul la stomac nu este detectat la timp. Nu simți vreo umflătură și nu apare nimic la razele X. Până când este descoperit, de obicei la o endoscopie, devine foarte greu de tratat.


Asta este vestea rea. Vestea buna e ca anumite mancaruri te pot proteja pentru a preveni cancerul de stomac. Unele alimente reduc riscul aparitiei cancerului de stomac. Alte alimente pot fi daunatoare si noi stim exact care sunt acestea.

Produse care lupta contra cancerului de stomac

Citricele: nu este un secret ca portocalele, mandarinele si clementinele ne dau vitamina C. Sunt printre cele mai bogate surse de vitamina C. Aceasta vitamina ajuta mai mult decat la combaterea racelilor: lupta si impotriva cancerului.

Vitamina C anuleaza radicalii liberi, care sunt niste compusi periculosi ce ajung in metabolism. Cum masinile elibereaza gaze de esapament si fabricile elibereaza fum, tot asa si reactiile chimice din corp produc radicali liberi care pot afecta ADN-ul.

Un ADN degradat este primul pas in aparitia cancerului. Vitamina C activeaza un scut care neutralizeaza radicalii liberi pe masura ce se formeaza.

Citeste continuarea pe yve.ro

Te-ar mai putea interesa si:

O băutură care face cât 100 de abdomene. Topește instant grăsimea de pe burtă
Dieta Zone, preferata vedetelor
O băutură BANALĂ te poate ajuta la dietă. Slăbești 2 kg, adăugând doar...