-

Dieta cu prune...sănătate și un kilograme în minus pe zi!

Unul dintre medicamentele toamnei, prunele sunt fructele de care ai nevoie ca să îţi menţii atât corpul, cât şi mintea sănătoase.


Foarte gustoase, aceste fructe echilibrează apetitul, au efect diuretic și contribuie la detoxifierea organismului, fiind recomandate în curele de slăbire.

Acestea te vor ajuta să lupți cu kilogramele în exces, dar vor avea grijă și de sănătatea ta, astfel încât origanismul să nu sufere dezechilibre. Sursă importanta de vitamina C, vitamina A, vitamina K, potasiu şi fibre, prunele diminuează inflamațiile și ajută la tratarea toxiinfectiilor alimentare.

Dieta cu prune vă ajută să scăpați de un kilogram pe zi, fără efort și fără să vă dați peste cap organismul. Nu trebuie însă să o urmați mai mult de 7 zile.

Micul dejun
La micul dejun trebuie să mânancați 8 prune pe stomacul gol, apoi, după 30 de minute, puteți servi un ou fiert, două felii de șuncă și o felie de pâine prăjită.
Puteți bea, de asemenea, o ceașcă de ceai negru sau cafea, neîndulcită.

Gustare
La prima gustare, care se servește la cel puțin două ore după micul dejun, puteți mânca câteva nuci sau biscuiți din ovăz.

Prânz
Supă sau ciorbă slabă (de pui sau legume, fără smântână)
Friptură de pui sau pește la grătar
Salată de legume crude

Gustare
La trei ore după masa de prânz, puteți servi încă o gustare, care constă în șase prune uscate.

Cina
2 felii de pâine și 2 felii de șuncă slabă (de pui sau curcan)
2 prune crude