-

Te lupți cu kilogramele în exces? Încearcă dieta disociată 3-3-3 !

Toate dietele au ca scop scăderea în greutate însă cele disociate își propun, pe lângă acest rezultat și schimbarea metabolismului, astfel încât greutatea să rămână constantă pe viitor.


Către aceeați țintă se îndreaptă și regimul disociat pe care vi-l propunem, care a devenit faimos în toată lumea datorită eficienței de care a dat dovadă. Față de alte diete, pe care poate le-ați încercat, aceasta are patru mari calități: slăbește rapid, nu este restrictivă, nu are efecte adverse importante și contribuie la schimbarea metabolismului.

Regimul alimentar disociat are la bază o combinare și un consum de alimente pe categorii, fără să le amestecăm și, cel mai important, fără să ținem cont de cantitate. Dacă urmați acest regim conform regulilor, puteți slăbi 5 kilograme în nouă zile, însă dacă doriți mai mult de atât, puteți prelungi acest regim până la trei luni și, garantat, veți avea o siluetă de invidiat!

Reguli de bază:

- nu amestecați alimentele între ele (fructele și legumele cu carnea sau lactatele)
- fiecare masă va fi consumată o dată la cel puțin patru ore
- încercați pe cât posibil să faceți și puțină mișcare

Meniul celui mai eficient regim disociat din lume:

• Primele 3 zile – fructe şi legume (mere, pepene, kiwi, portocale, vișine, nectarine, lămâi, căpșuni, mure, piersici, iar ca legume: fasole verde, ardei gras, morcovi, ceapă, ciuperci, varză, roșii, conopidă, castraveți, salată, broccoli, vinete, ridichi, țelină).
• Următoarele 3 zile – lactate (lapte, iaurt, brânză de vacă, toate degresate).
• Ultimile 3 zile – carne ( pui, curcan, vită, pește).