-

Vrei să scapi de kilogramele în plus și nu știi cum? Alege dieta Gesta – dieta vedetelor

Madeleine Gesta, dieteticiană vedetelor americane, vă propune dieta Gesta bazată pe alimente energizante. Profitați de un weekend pentru a o aplica.


Cat de folositoare este dieta Gesta

În zilele noastre se mănâncă prea mult şi prost. Pornind de la această realitate, Madeleine Gesta, o fostă infirmieră dintr-un laborator nutritionist, şi-a propus să realizeze o dietă profilată în mod special pe personalităţile din lumea spectacolului.

De ce tocmai ele? Pentru că profesia le constrânge mai mult ca pe altele să scape de kilograme, să se dezintoxice (de tutun şi alcool), să-şi îmbunătăţească performanţele fizice (poate în vederea unui viitor spectacol) sau să reintre în propria piele, după ce au lucrat luni de zile la filme în care au interpretat personaje cu alt regim de viaţă decât al lor.

Spre deosebire de regimul clasic, dieta Gesta se bazează pe alimente bogate în proteine, calciu şi vitamine, deci foarte energizante şi plăcute la gust.

2 zile pentru a scăpa de toxine cu dieta Gesta

Sâmbătă

• Când vă treziţi:Beți cu înghiţituri mici jumătate de litru de apă, preferabil în poziţie culcată, aceasta favorizând eliminarea.

Peste 30 de minute, beți un suc de grapefruit (bogat in vitamina C şi potasiu), iar peste alte 15 minute, un sfert de litru de lapte degresat, în care amestecați o linguriţă de cacao şi o linguriţă de miere (diluate în puţin lapte rece).

Citeste continuarea pe yve.ro