-

Cum să urmezi o cură de detoxifiere cu ceai

Cura de detoxifiere cu ceai este o tendință ce face parte dintr-un întreg stil de viață sănătos.


Amestecul de plante naturale si ceai permite iti permite sa-ti purifici organismul de toxinele acumulate sau, in unele cazuri, chiar sa slabesti. Este destul de simplu de urmat, dar trebuie sa respecti cateva reguli.

Cura de detoxifiere implica consumul cotidian de ceai si alte alimente benefice pentru a te debarasa de diferite toxine si substante daunatoare dar si pentru a pierde in greutate. In plus, ceaiul are efecte binefacatoare asupra pielii si a sistemului cardiovascular (tensiunea arteriala).

Extrem de bogat in antioxidanti, un ceai detoxifiant lupta importiva radicalilori liberi, moleculele responsabile pentru imbatranirea prematura la nivel celular. In acest fel, in cadrul unui regim detoxifiant, vei observa imbunatatiri in starea de sanatate, dar si in aspectul exterior.

In functie de nevoile tale, alege tipul de ceai care ti se potriveste: cel negru este preferat de multi deoarece este un diuretic potent, dar nu contine la fel de multi antioxidanti. Un ceai verde sau oolong este recomandat intr-o cura de detoxifiere, concentratia mare de polifenoli este aliata ta in sanatate si frumusete.

Citeste continuarea pe curademiere.ro