-

Dieta cu bulete de cafea și uleiuri vegetale. Cea mai nouă metodă de slăbire în 2016

Nutriționiștii se întrec în descoperirea de noi diete, care să ofere rezultate fantastice, sigure și, de ce nu, ușoare. Unele dintre ele sunt "pe piață" de mai mult timp, însă acum sunt redefinite, iar altele sunt nou-nouțe, originale și extrem de incitante.


Una dintre aceste diete noi ale anului 2016 este dieta cu bulete de cafea.

Dieta cu bulete de cafea este foarte interesanta si, totodata, relativ simpla. Interesul incepe inca din denumire. E clar ca e vorba de cafea si iubitoarele acestui produs nu pot fi decat incantate de acest ingredient. Si cafea, si dieta, e deja prea frumos.

Partea dura vine in continuare, dupa cum veti vedea.

Aceasta dieta atractiva a fost creata de Dave Asprey si presupune consumul zilnic a unui numar de 10-11 bulete.

Dar din ce sunt facute acestea? Dintr-un amestec de cafea macinata si avocado pisat sau ulei de cocos sau de palmier. Secretul dietei consta in asigurarea consumului unei cantitati corespunzatoare de grasimi bune pe parcusul unei zile obisnuite.

Cu aceste bulete, veti avea un control strict al acestui aspect, mai ales ca este interzisa consumarea altor grasimi. Este permisa inserarea legumelor, care sa reprezinte cca 20 % dintre alimentele consumate intr-o zi. Sunt interzise glutenul si zaharul.

Citeste continuarea pe bewoman.ro