-

Dieta Zone, preferata vedetelor

Ce au în comun Sandra Bullock, Demi Moore, Sarah Jessica Parker și Jennifer Aniston (exceptând statutul de vedetă)? Toate pretind a fi urmat dieta Zone pentru a-și păstra silueta de vis.


Dar ce anume implica acest regim si mai important, cat de sanatos este acest mod de a slabi?

Creatorul curei, Barry Sears, spune ca vei scapa de kilogramele in plus pentru totdeauna, vei atinge o performanta fizica maxima, vei imbunatati productivitatea si capacitatile mentale si in plus, vei scapa de semnele de imbatranire.

Suna prea bine ca sa fie adevarat? Afla tot ce trebuie sa stii despre dieta Zone, preferata vedetelor.

In anii ’90 acest plan a avut foarte mare succes in randul celebritatilor, iar Jennifer Aniston si sotul ei de atunci, Brad Pitt, pareau a fi fani infocati.

Avand aceasta reclama, milioane de oameni au inceput sa urmeze dieta, devenind in timp sa fie la fel de cautata ca dieta Atkins sau cea Dukan.

Cum functioneaza dieta Zone – teoria

Teoretic, se implica faptul ca prin controlul insulinei (hormonul care controleaza nivelul de zahar din sange) se poate controla si greutatea.

Adica excesul de insulina ingrasa, iar printr-un echilibru si mentinerea unei anumite „zone”, corpul este capabil sa arda grasimile in mod eficient si astfel se pierd kilogramele.

Vorbim de cel putin 2.5 – 3 kg in primele doua saptamani, urmate de 1 kg in fiecare saptamana dupa.

Pentru acest control al nivelului de insulina, trebuie sa pastrezi o proportie ideala de carbohidrati, proteine si grasimi la fiecare masa. Asta se traduce de fapt prin: cantitate redusa de carbohidrati, multe proteine si o cantitate moderata de grasimi.

Iti suna cunoscut, nu-i asa? Dieta Zone nu este atat de diferita de alte regimuri la moda, fie ca vorbim de teorie, fie ca ne referim la alimentele permise si interzise.

Citeste continuarea pe curademiere.ro