-

Dieta cu ulei de nucă de cocos, secretul vedetelor pentru o siluetă subțire

Dieta cu ulei de nucă de cocos este bazată pe experiența înregistrată de la populațiile băștinașe, care, consumând acest produs cu regularitate, nu s-au confruntat cu probleme de sănătate și au reușit să își păstreze trupurile zvelte și rezistente în condițiile nu tocmai prietenoase în care își duceau existența.

In cadrul acestei diete, carbohidratii sunt consumati in cantitati mai mici. Cei care au urmat-o au observat o accelerare a metabolismului si o imbunatatire a functiilor digestive.

Cerinta principala este ca, alaturi de alte alimente, sa se consume zilnic cate trei lingurite de ulei de nuca de cocos si sa se efectueze exercitii fizice moderate, in mod regulat.

Faza I: Startul slabirii

Prima faza a dietei cu ulei de nuca de cocos dureaza 21 de zile si se axeaza pe legume si pe proteine mai slabe. Mancarea va fi impartita in trei mese principale si doua gustari. Fructele, semintele si zaharul sunt excluse, pentru a se reusi stabilizarea nivelului de glucoza din sange si a va ajuta, astfel, sa slabiti.

Se recomanda efectuarea a 15 minute de exercitii fizice si cardio in fiecare zi. Se estimeaza astfel o pierdere de 5 kg in aceasta prima faza.

Faza a II-a: Detoxifierea

In aceasta etapa a dietei cu ulei de nuca de cocos puteti include cateva sucuri de legume, cu efect diuretic si detoxifiant. Legumele sunt o importanta sursa de fibre.

Restrictiile dietei duc la oboseala si la resimtirea senzatiei de dificultate, dar nu va lasati batute! Continuati! Scopul consumarii acestor bauturi este curatarea organelor interne, a intestinelor si a colonului. Uleiul de nuca de cocos pe care trebuie sa il consumati zilnic poate fi inserat in aceste bauturi.

Citeste articolul complet pe bewoman.ro