-

Moduri sănătoase prin care scapi de burtă

E adevarat… e mult mai ușor să te alegi cu colacei pe burtă, decât să scapi de ei. Excesul de grăsime se așează lent, dar sigur și este destul de greu de combătut. Ca să scapi de burtă e nevoie de câteva reguli.


Desigur, pentru ca rezultatele sa fie cele asteptate, e nevoie ca regulile sa nu ramana numai in teorie, ci sa fie aplicate!

1. Fa-ti un ritual al diminetii care sa includa sucul de lamaie. Bea suc proaspat de lamaie, amestecat cu apa calda. Iti va accelera metabolismul, iar grasimea de pe burta se va diminua vizibil. Important este sa faci din asta o regula, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

2. Renunta la preparatele din faina alba si la cele din orez alb. Le poti inlocui cu variantele integrale. Sunt si gustoase, si sanatoase, iar excesul de grasime de pe burta nu se va mari, dimpotriva, va fi diminuat.

3. Renunta la sucurile din comert! Daca ai impresia ca nu-ti aduc multe calorii, te inseli! Sucurile din comert abunda in zahar, dar si in diferite substante nu tocmai sanatoase. Consumul indelungat de astfel de sucuri te va impiedica sa diminuezi stratul de grasime depus pe burta!

4. Apa e un aliat in lupta pentru combaterea grasimii abdominale. Fa-ti un obicei din a bea suficienta apa in fiecare zi! Metabolismul va fi accelerat, iar cantitatea de toxine eliminate de organism va fi mai mare.

5. Mananca usturoi! E unul dintre cele mai eficiente si mai sanatoase metode de a scapa de excesul de grasime. Usturoiul accelereaza topirea grasimilor si regleaza circulatia sanguina, astfel ca sansele de pierdere a grasimii abdominale vor fi mai mari.

Citeste continuarea pe daciccool.ro