-

Acest regim de slăbire a revoluţionat intreagă lume. O banană de dimineaţă = minus 16 kg

Dieta „banana morning” este o dietă foarte populară, care în urmă cu trei ani, a dus la o lipsă de banane pe piată japoneză. Ea este creată de Sumiko Watanabe Hitoshi, care a răspândit acest regim de slăbire în intreagă lume.


Dieta „banana morning” este usoara, ieftina si nu necesita o numarare de calorii sau eliminarea unui anumit tip de produse dietetice.

REGULI in dieta morning:

Mancati o banana la micul dejun.

A doua zi ar trebui sa incepeti ziua cu consumul de banane. Daca simtiti ca nu este suficienta o banana, atunci mai puteti manca una, dar nu exagerati. Bananele ar trebui sa fie consumate proaspete. Dupa banana, beti un pahar de apa la temperatura camerei.

Apa nu trebuie sa fie calda sau prea rece, dar este recomandabil sa fie la temperatura camerei. Daca doriti sa beti cafea, faceti acest lucru la 20 de minute dupa micul dejun.

Consumati apoi un pranz si o cina normala. Cu toate acestea, daca doriti ca dieta sa fie eficienta, trebuie sa reduceti consumul de alimente grase. Singura regula pe care trebuie sa o urmati este sa nu mancati prea mult si anume mancati pana cand ajungeti la un nivel de 80% saturatie.

Este interzis consumul de deserturi. Nu trebuie sa consumati nici un desert dulce sau sarat dupa mese. La ora 15:00 puteti manca insa cateva bucati de ciocolata neagra sau un baton de cereale. Se recomanda ca ultima masa a zilei sa fie la ora 18:00.

Citeste continuarea pe bewoman.ro