-

Am băut suc de lămâie și am slăbit aproape 11 kilograme. Uite dieta ce am urmat-o

Dacă vrei să scapi de kilogramele acumulate în plus și să îți păstrezi sănătatea, cel mai bine ar fi să recurgi la o alimentație formată din diete sanatoase. 

O femeie susține că a găsit metoda prin care a slăbit 11 kilograme. Mai mult, aceasta susține că tenul ei a întinerit doar consumând suc de lămâie.

Dieta cu suc de lamaie sau limonada a fost creata în mijlocul secolului 20, dar a devenit populara recent după ce Beyonce a anunţat că, în urma acestei diete a pierdut 11 kg.

Dieta cu limonada, initial s-a dezvoltat ca un sistem de curăţare şi de detoxifiere, iar acum este foarte populara. Scopul său principal este de a curata organismul de deseuri acumulate, care rezultă din alimentaţia proastă, lipsa de activitate fizică şi atitudinea negativă faţă de viaţă.

Dieta constă exclusiv in consumul de suc de lamaie, care este conceput pentru a ajuta oamenii sa piarda in greutate cu pana la 11 kg, pentru a arata mai tanara, usureaza durerea cronica, pentru a curata organismul de toxine şi de a creşte nivelul de energie pentru 10 zile.

Citeste continuarea pe imaginea.info