-

Diete sănătoase. Cura de slăbire cu citrice

Dietele sănătoase vizează pierdera în greutate fără înfomentare și fără a crea dezechilibre care să vă afecteze starea de sănătate. Dacă sunteți adepții dietelelor sănătoase, vă recomandăm cura de slăbire cu citrice.

Această dietă te ajută să slăbești rapid, prin accelerarea arderilelor și prin crearea senzației de sațietate. În plus, această dietă îți oferă vitamina C, o digestie mai bună, imunitate și îți crește numărul de celule albe din sânge.

Prin conţinutul mare de vitamina C, citricele ajută la arderea grăsimilor, cresc imunitatea şi au un puternic rol antioxidant. Sunt un bun antireumatic, hepatoprotector şi diuretic.

Regimul bazat pe consumul de citrice promovează alimentația bogată în proteine, iar caloriile asimilate sunt limitate la doar 800 pe zi. Citricele sunt fructe bogate în nutrienți, fibre, vitamina C și conțin doar 66 – 84 calorii. Dacă veți consuma citrice în meniuri cu alimente reduse în carbohidrați, puteți pierde rapid în greutate, aproximativ 4 - 5 kilograme în doar 7 zile. Efectele pozitive se vor observa fără să vă înfometați, ci mâncând mese normale la ore obișnuite.

Meniu pentru dieta cu citrice

Luni : 2 porții de salată orientală formată dintr-un ou fiert, doi cartofi, 3 măsline, un castravete murat, ceapă și ulei de măsline. Pe lângă acestea, vei mânca 4 porții de citrice (2 grepfruit, o lămâie cu o lingură de miere, două portocale și patru mandarine).

Marți: 5 porții de citrice formate din 2 grepfruit, o clementină, patru portocale, o lămâie cu o linguriță de miere și două linguri de fulgi de ovăz cu un măr.

Miercuri: În cea de-a 3-a zi a dietei cu citrice te poti delecta cu o salată de roșii cu vinete combinată cu ceapă verde și o felie de pâine de secară, la care se adaugă 3 porții de citrice, formate din 4 portocale, 5 mandarine și un grepfruit.

Joi: În această zi vei mânca 4 porții de citrice și 100 de grame de pește fiert. Pe lângă citrice mai poți mânca și o rodie.

Vineri: Ziua de vineri este ziua în care poți mânca 2 iaurturi slabe și o porție de mazăre verde. Citricele vor fi consumate în 5 porții cu 2 grepfruit, 2 mandarine, 2 clementine, 2 portocale și o lămâie cu o linguriță de miere.

Sâmbătă: O porție de ciuperci de pădure pe grătar cu usturoi și 100 g de nuci, De asemenea, trebuie să mănânci nelipsitele citrice, adică 4 portocale, 1 grepfruit roșu și 2 mandarine dulci.

Duminică: În ultima zi din dieta cu citrice trebuie să consumi 2 porții de citrice formate din 3 portocale și o lămâie mică cu o linguriță de miere. Pe lângă asta, vei mai mânca 100 de grame de pui la grătar cu salată verde, 2 roșii și 2 linguri de fulgi de secară.