-

Dieta de 2 săptămâni cu ouă și vin: slăbești sănătos și eficient

Sunteți în căutarea unei diete simple, dar eficiente? Vreți ceva care să nu vă țină ocupate prea mult timp, preparând tot felul de meniuri și numărând toată ziua calorii și gramaje? Dieta cu ouă și vin este ceea ce vă trebuie!


Dieta a fost creata in special pentru persoanele care nu erau dispuse sa renunte la vin pe durata dietei. Consumul de oua va aduce un numar mic de calorii, dar un nivel ridicat de proteine animale.

Ca durata, dieta trebuie urmata 2 saptamani, asa ca nu va va fi prea greu sa o respectati.

In plus, cele doua alimente de baza nu sunt greu de procurat si nici de pregatit. Vinul recomandat este cel rosu, datorita continutului de resveratrol, care lupta contra radicalilor liberi, cu efecte pozitive pentru starea generala de sanatate.

Desigur, consumul de alcool trebuie sa fie moderat. Orice exces inlatura beneficiile si le transforma in urmari neplacute.

Primele doua zile sunt cele mai dificile. Cel mai bine ar fi sa incepeti intr-o zi de vineri sau sambata, apoi sa incercati sa evitati intalnirile de la pranz sau de la cina. Trebuie sa incercati sa nu cadeti prada tentatiilor.

Mancati repede! Taiati in doua oul si presarati putina sare si putin piper. Beti apoi repede o jumatate de litru de apa. Te va ajuta sa te simti plina. Daca sunteti consumatoare de cafea, beti una, dar fara zahar, sau un ceai de plante, tot neindulcit.

Citeste continuarea pe bewoman.ro