-

Dieta Kourtney Kardashian: secretele unui corp de invidiat

Vedetele ne sunt modele în tot ceea ce fac, de la felul cum se îmbracă, cum se coafează, de la accesoriile pe care le poartă, până la modul în care arată din punct de vedere fizic.


Nu trebuie sa uitam, insa, ca vedetele sunt si ele oameni si ca se pot confrunta, ca oricine altcineva, cu probleme legate de greutate, generate de probleme alimentare sau de existenta unei sarcini. Surprinzator este modul in care reusesc sa slabeasca uimitor de repede si de frumos, trezindu-ne, daca nu invidia, macar curiozitatea.

Una dintre cele mai mediatizate vedete internationale, Kourtney, membra a vestitei familii, Kardashian, a reusit performanta de a reveni la formele initiale la putin timp dupa ce a dat nastere unui copil. In numai patru luni a scapat de toate acele kilograme luate in timpul sarcinii.

Mai mult, nu numai ca a scapat de acele 6 kg, dar s-a straduit sa mai dea jos inca 10-11 kg, pentru un aspect si mai atractiv.

Cu toate acestea, vedeta a subliniat ca, datorita sarcinii si nasterii ulterioare, corpul sau s-a modificat, devenind unul specific unei femei care a devenit mama. Formele, desi pllacute si atractive, s-au mai rotunjit, ramanand astfel, chiar daca a slabit.

Este o problema cu care se confrunta, in realitate, toate femeile care au adus pe lume un copil. Oricat de mult ai slabi, oricat sport ai face, formele vor avea un aspect usor diferit. Este si normal, intrucat o sarcina schimba trupul unei femei si aceasta nu va mai putea arata ca la 18 ani.

Cum a slabit Kourtney Kardashian?

Kourtney Kardashian a dezvaluit in presa cateva dintre secretele care au ajutat-o sa obtina rezultate bune in acest proces de slabire dupa nastere.

Citeste continuarea pe imaginea.info