-

Slăbiti sănătos adoptând o dietă echilibrată

Oferta de legume şi fructe, (alimente ideale în cura de slăbire, căci au un aport caloric scăzut), este atât de mare, încât n-ai cum să rabzi de foame.

Însă nu este cazul să deveniți vegetarieni; pentru a vă ori şunca slabă, dar şi din lactate degresate. Reduceți drastic consumul de grăsimi. Două linguri de ulei de măsline zilnic sunt arhisuficiente pentru a vă păstra sănătatea pielii. Iată, in mare, în ce ar consta meniul unei zile:

• Dimineata. Neapărat, beți o băutură fără zahăr. Poate fi un ceai, un compot de fructe preparat în casă, un bol de lapte degresat ori chiar suc de fructe 100% natural. Nu renunțați definitiv la făinoase. Acestea sunt foarte consistente şi vă vor ajuta rezistați până la masa de prânz fără să vă fie foame.

„Mic-dejunul campionilor” mai cuprinde 20 g baghetă (sau trei biscuiti, un baton ori o chiflă) unsă cu foarte puțin unt (5 g) şi una-două felii de şuncă (sau un ou fiert tare). Încheiați masa cu o salată de fructe (asta dacă nu ați ales la capitolul băuturi sucul de fructe) şi începeți ziua plini de energie şi optimism.

Citeste articolul complet pe yve.ro