-

Pierdeţi din greutate rapid cu „dieta astronautului”!

Dieta astronautului este denumită astfel deoarece este inspirată din regimurile alimentare prescrise cosmonauţilor pentru a slăbi rapid.


Principalul avantaj al acestei diete este acela că puteţi consuma foarte puţine calorii, circa 400-500. Specialiştii recomandă ca, în paralel, să aveţi grijă să vă asiguraţi necesarul zilnic energetic cu minerale şi vitamine.
Nu aveţi nevoie decât de două, trei zile cu acest regim alimentar, deoarece în acest interval veţi pierde în jur de trei kilograme. Oricine poate ţine această dietă, cu condiţia să nu se depăşească o perioadă de câteva zile.

Alimente permise

Micul dejun: 1 lingură şi jumătate de lapte-praf, dizolvat în apă, cafea sau ceai.


Prânz: un ou fiert sau poşat, cu salată verde, asezonată cu dressing din ulei de parafină, zeamă de lămâie şi puţin piper.


Cină: friptură de vită, perparată la grătar sau la cuptor, cu garnitură de salată.


Dezavantaje: Nefiind pe bază de fructe, nu vă asigură necesarul de apă din organism şi astfel intervine riscul dezhidratării. Este indicat să beţi 2 sau mai mulţi litri de apă pe zi, pentru a evita acest incovenient.
De asemenea, dacă nu aveţi un regim de viaţă controlat, o alimentaţie regulată şi sănătoasă, este posbil să recuperaţi kilogramele date jos. De aceea, după ce aţi termiant dieta astronautului, trebuie să mâncaţi cu moderaţie.

Citeste continuarea pe doctorulpicioarelor.ro