-

Ardeii iuți reprezintă cel mai bun aliat în curele de slăbire

Ardeii iuţi conţin capsaicină, o substanţă ce accelerează arderea grăsimilor, iar dr. Oz ne prezintă modul ei de acţiune şi de ce este bună.


Ardeii iuti au un efect extraordinar in curele de slabire, insa substanta ce ofera gustul picant este si cea care accelereaza metabolismul si arde grasimile. Pentru cei care nu agreaza gustul picant, capsaicina se poate gasi in mai multe forme si cel mai recomandate sunt capsulele.

Ultimele studii demonstreaza faptul ca ardeii iuti reprezinta cel mai bun aliat in curele de slabire deoarece se reduce pofta de mancare si accelereaza metabolismul. De asemenea, acestia stimuleaza si activitatea proteinelor ce ajuta la spargerea celulelor de grasime, reducand si activitatea enzimelor ce sunt responsabile pentru acumularea grasimilor.

Cum actioneaza capsaicina asupra organismului

Conform lui dr. Oz, aceasta stimuleaza metabolismul prin activarea unui proces complex ce arde surplusul de grasime, iar printre efectele datorate acesteia se afla: reglarea digestiei, imbunatatirea circulatiei sangelui, generarea unui efect antioxidant, scaderea poftei de mancare dar si cresterea nivelului de energie.

Citeste articolul complet pe yve.ro