-

Dieta cu mâncare de bebeluși: cel mai sănătos mod de a slăbi

A slăbi este dorința majorității femeilor și nu numai. Toată lumea vrea să fie mai zveltă, mai suplă, mai atractivă, de aceea căutarea dietei perfecte este la modă.


Femeile apeleaza la tot felul de retete, mai normale sau mai ciudate, numai sa slabeasca mai mult si mai repede. Una dintre dietele la care multe femei au apelat cu succes este cea numita “Baby Food” sau “Dieta cu mancare de bebelusi”. Numele este usor surprinzator, dar si sugestiv.

Programul a fost folosit de numeroase vedete de peste ocean, cum ar fi Jennifer Aniston.

Care sunt avantajele acestei diete? Ce o recomanda pentru ca adultii sa o incorporeze in alimentatia lor?

In primul rand, faptul ca este o mancare pentru copii mici, aflati in crestere, care au nevoie de cat mai multe substante nutritive, face ca aceasta dieta sa fie apreciata.

Pe de alta parte, gustul usor fad al mancarurilor pentru bebelusi nu este tocmai pe placul adultilor, multi dintre ei gasind-o nesatisfacatoare. Cu toate acestea, femeile care doresc sa slabeasca intr-un mod cat mai simplu si cat mai sanatos apeleaza fara retinere la acest mod de alimentatie.

Regulile dietei cu mancare pentru bebelusi

Tot ce trebuie sa faceti este sa inlocuiti doua dintre mese cu mancare pentru bebelusi, respectand urmatoarele reguli foarte simple si la indemana tuturor celor care doresc sa inceapa aceasta dieta:

Inlocuiti micul dejun si pranzul cu mancare pentru bebelusi, avand grija sa nu depasiti limita a 14 portii, care sa insumeze maxim 1000 de calorii. La cina mancati normal, dar axati-va pe fructe si legume, evitand mancarurile grase.

Avantajele dietei cu mancare pentru bebelusi

Cel mai bun aspect legat de consumul mancarii pentru bebelusi este ca timpul necesar prepararii hranei este mult mai redus. Cutiile cu mancare pentru bebelusi se pot cumpara de la farmacii sau de la magazinele specializate. Special create pentreu bebelusi, aceste produse sunt sigure si nu riscati sa va imbolnaviti.

Daca sunteti mamica unui bebelus, va va fi si mai usor, intrucat veti putea imparti cu micutul vostru un bol din mancarea pentru el. De asemenea, este usor de digerat, nu ,,cade greu la stomac’’, cum fac mancarurile pentru adulti. Nu este o mancare ce trebuie mestecata, fiind creata pentru bebelusi, ci doar inghitita.

Citeste articolul complet pe imaginea.info