-

7 greșeli pe care majoritatea oamenilor le fac în dieta lor

Există anumite obiceiuri la care cei mai mulți oameni nu pot să renunțe în ceea ce privește produsele alimentare.


Iata care sunt cele 7 greseli pe care majoritatea oamenilor le fac in dieta lor.

O buna nutritie este esentiala pentru a mentine mintea si corpul intr-o stare buna, impreuna cu o buna calitate a vietii. Acestea sunt greselile pe care ar trebui sa evitati:

Sariti peste micul dejun

Una dintre frazele pe care fiecare mama insista intotdeauna este ca “micul dejun este cea mai importanta masa a zilei”, pentru ca dupa ce a petrecut aproximativ 12 ore fara energie, organismul are nevoie de combustibil pentru a incepe ziua in mod corespunzator.

Cu toate acestea, multi oameni continua de preferinta sa doarma cinci minute in plus, in loc sa ia micul dejun.

Dar sa stiti ca acest obicei nu este sanatos deloc, prin urmare, ar trebui sa incercati sa schimbati si sa reincarcati energia corpului si nutrientii de care are nevoie.

Nu luati suficiente proteine

Desi va simtiti multumiti dupa ce mancati, alegeti adesea alegeri foarte proaste privind nutrientii de care are nevoie cu adevarat organismul. Adica va incarcati corpul cu alimente care nu sunt nutritive precum carbohidrati rafinati si grasimi saturate, ignorand importanta carnii si a produselor lactate.

Trec multe ore intre mese

In afara faptului ca sar peste micul dejun, multi oamenii lasa sa treaca prea mult timp intre o masa si o alta. Acest lucru cauzeaza o senzatie de foame dubla si de aceea sfarsesc sa consume o cantitate mai mare de alimente decat este necesar. In schimb, ar trebui sa incercati sa mancati portii mici la fiecare trei ore si astfel, sa evitati consumul de a manca prea mult la un moment dat.

Citeste continuarea pe bewoman.ro