-

Crema anticelulitică cu uleiuri esențiale și ceară de albine

Organismul nostru are nevoie de grăsime pentru protecția unor organe vitale, iar celulele de grăsime trebuie să funcționeze optim.


Totusi, o prezenta prea mare a acestor celule duce la aparitia celulitei in zone vizibile, pe solduri, abdomen, coapse, uneori si pe brate. De fapt, celulele de grasime se intaresc si cauzeaza pierderea elasticitatii tesuturilor.
Prin cremele anticelulitice se incearca rezolvarea acestei probleme, dar cele din magazine sunt doar o solutie temporara.

In plus, au substante chimice nefolositoare in acest caz (parfum, de pilda) si nu sunt deloc convenabile ca pret. Intr-adevar, unele produse care promit o piele mai fina chiar functioneaza, insa odata ce nu le mai folosim, dispar si efectele benefice.

In schimb, uleiurile esentiale pot avea rezultate pe termen lung. Organismul tinde sa raspunda la tratamentele naturale, fie ca este vorba de fructele si legumele consumate, fie ca este vorba despre uleiurile esentiale sau alte metode naturiste. Unele plante, in forma lor pura, fara nimic in plus, pot avea efecte pozitive asupra corpului, atat in interior, cat si la exterior.

Uleiurile esentiale ajuta organismul sa elimine toxinele stocate in celulele de grasime. Putem incerca sa scapam de celulita si printr-un masaj pentru imbunatatirea circulatiei, folosind o crema facuta acasa.

Pentru aceasta crema, ai nevoie de cateva uleiuri esentiale si o baza la care sa le adaugi. Uleiul esential de ienupar este un diuretic natural si purificator, totodata stimuleaza circulatia.

Uleiul de rozmarin este esential pentru imbunatatirea fluxului sanguin in corp, fapt ce reduce semnificativ aspectul celulitei. De asemenea, este benefic pentru sistemul limfatic si combate retentia de apa.

Uleiurile de chiparos si grapefruit sunt ambele eficiente pentru o mai buna circulatie, eliminarea lichidelor si toxinelor din piele.

Citeste continuarea pe curademiere.ro