-

8 aliați în lupta cu kilogramele

Algele taie foamea şi optimizează efectele regimurilor de slăbire. Fucus vesiculosus este una dintre cele mai des utilizate de către dieteticieni.

Sărace în calorii şi lipide, conțin mucilagii care se umflă în stomac, în contact cu apa. Rezultatul imediat este senzația de sațietate. Fucusul, gratie fibrelor, facilitează tranzitul intestinal.
Ananas.

Tratează celulita şi înlătură depozitele de grăsime. Consumați fructul proaspăt, fără adaus de îndulcitori dimineața, pe stomacul gol.

Pelin negru. Favorizează eliminarea apei şi calmează durerile menstruale. Această plantă este utilizată din cele mai vechi timpuri în tratarea problemelor tipic feminine: menstruatii dureroase, neregulate sau puțin abundente, sindrom premenstrual, dureri abdominale.

De multe ori, tulburările de ciclu determină îngrăşarea sau, mai general, proasta asimilare a alimentelor. Din această perspectivă, pelinul negru poate fi considerat o plantă de slăbire. Totuşi, fiți prudenți în utilizarea lui şi nu-l folosiți decât la recomandarea unui specialist.

Guarana. Originară din Amazonia, Guarana este planta cu cel mai mare conținut de cofeină. Această caracteristică îi conferă proprietatea de a dinamiza metabolismul de bază al celulelor şi a activa arderea grăsimilor. De asemenea, stimulează eliberarea adrenalinei, ce permite organismului să ardă mai rapid grăsimile.

Fiind un excelent stimulent, combate foarte bine senzațiile de depresie. Luati la prânz şi seara câte o gelulă de guarana, cu un pahar mare de apă.

Citeste continuarea pe yve.ro.