-

Dieta Jennifer Lopez

Dieta Jennifer Lopez nu este o dietă propriu-zisă, așa cum te așteptai. Din contră, este mai mult un program care îmbină un regim de viață sănătos cu mișcarea.

Știm că niciunei femei nu îi place să i se impună reguli stricte și, de aceea, îți recomandăm să urmezi sfaturile de mai jos.

Dieta Jennifer Lopez te va ajuta nu doar să scapi de kiogramele în plus, ci și să îți îmbunătățești stilul de viață. Citește, așadar, următoarele rânduri și află ce trebuie să faci pentru a avea un corp demn de invidiat.

Sfaturile cântăreței

Jennifer Lopez este de părere că pentru a arată bine este esențial să facem mișcare. Ea recomandă îmbinarea a diferite tipuri de exerciții și sporturi precum ciclismul, alergarea, dar și boxul pentru a fi mereu în formă.

Scăpați de rutină cu dieta Jennifer Lopez! Alegeți exemplul cântăreței și nu vă veți plictisi. Nu doar că nu veți executa de fiecare dată același exercițiu, ci vă veți tonifia întregul corp. Artista este de părere că pierderea în greutate după o anumită limită este inutilă.

De aceea, ea recomandă tonifierea corpului că fiind o soluție mai bună.

Fiți constante!

Dieta Jennifer Lopez este, după cum ați observat, mai mult un program ce presupune un bun autocontrol. Cântăreața susține că nimic nu este mai benefic decât adaptarea și acceptarea noului regim de viață. Aceste două lucruri vă vor ajută să vă țineți de treabă și să nu vă dați bătute.

Citește continuarea pe yve.ro.