-

Dieta roșie: cum slăbești cu căpșuni și zmeură

Fructele roșii a€" căpșuni, zmeură, afine sunt un cadou de la natură, care sunt puternice în antioxidanți, ne ajută să pierdem în greutate și de asemenea să prevenim un număr mare de boli.


Fructele roșii sunt bogate în vitamine și minerale, având o activitate antioxidantă. Ele conțin o substanță numită pectină, care este importantă pentru curățarea organismului. În plus, aceste fructe vă protejează de cancer, îmbătrânire prematură, ateroscleroză, bacterii, probleme cu rinichii și boli de inimă. Aportul de fructe de pădure roșii crește tonul și imunitatea organismului.

Printre altele, fructe roșii sunt cel mai bun asistent în lupta împotrivă excesului de greutate. Iată care sunt cele mai utile pentru pierderea în greutate:

Căpșuni

100 g de căpșuni conțin doar 27 de calorii și 0 g grăsimi. Acestea sunt bogate în vitamină C, minerale, pectină și taninuri. S-a dovedit că aceastea accelerează arderea grăsimilor și ajută la eliberarea de toxine și excesul de lichide din organism. Mai mult decât atât căpșunile îmbunătățesc procesele digestive și metabolismul.

Citește continuarea dietei pe bewoman.ro.