-

Mic dejun sănătos

Masa principala a zilei

Indiferent daca esti sau nu la dieta, micul dejun ramane cea mai importanta masa a zilei. Nu trebuie sa ne limitam din a manca in aceasta parte a zilei. Fiind cea mai importanta masa noi trebuie sa strangem o cantitate mare de calorii pentru a ne spori puterea de munca.

 

trebuie sa neglijam niciun aliment deoarece organismul nostru are nevoie de toate substantele nutritive pentru a functiona in mod corespunzator si la capacitate maxima. Un lucru bun pentru inceput ar fi sa scoatem din alimentatie zaharurile si grasimile nesanatoase si sa le inlocuim cu unele naturale.

Avocado
Am putea incerca sa eliminam untul si margarina si sa ne bucuram de sanatosul si gustosul avocado. Spre surprinderea tuturor acesta are o textura fina ceea ce ii da posibilitate unei felii de avocado sa fie intinsa precum untul sau margarina.
Zaharul
Dupa ultimele descoperiri zaharul alb este considerat un drog. Am putea sa il inlocuim cu miere sau cu zahar brun. Mierea este un indulcitor puternic cu un gust fin care este benefic organismului nostru.

Citeşte continuarea pe Diete-sanatoase.ro