-

5 motive pentru care Quinoa te ajută să slăbești (VIDEO viral)

Quinoa are o mulțime de calități care o recomandă pentru introducerea în orice tip de dietă de slăbit, oricât de restrictivă ar fi.

Deși nu este propriu-zis o cereală, Quinoa este asociată acestora, datorită aspectului și gustului semințelor sale. Are o mulțime de calități care o recomandă pentru introducerea în orice tip de dietă de slăbit, oricât de restrictivă ar fi. În plus, se pregătește foarte ușor.

Înainte de asta, însă, să vedem care sunt cele 5 motive pentru care Quinoa este atât de importantă pentru persoanele care vor să slăbească ușor și sănătos!

1. Quinoa conține proteine. Este de fapt singura cereală care conține o proteină completă. Acest lucru vă va ține pe deplin sănătos, pentru că deși vă aflați la dietă, nu vă vor lipsi proteinele din alimentație.

2. Quinoa are un indice glicemic scăzut, așa că nu va crește nivelul zahărului din sânge. Veți ajunge să vă potoliți foamea, fără însă a periclita nivelul glicemiei.

3. Quinoa nu conține colesterol și gluten. Acest lucru o face perfectă pentru dietele restrictive - gen dieta Paleo sau dieta fără gluten.

4. Quinoa conține o mulțime de fibre, vitamine, minerale și fier. Este un nutrient puternic. Dacă sunteți la cură de slăbire, e suficient să luați 2-3 linguri de Quinoa între mese, pentru a vă trece senzația de foame și a vă putea ține de planul restrictiv de dietă.

5. Quinoa are o textură ușoara, pufoasă, așa că este un substitut excelent pentru orez, cartofi sau paste. Acest lucru este excelent pentru cei care vor să piardă în greutate, Quinoa fiind un bun și sănătos înlocuitor al alimentelor bogate în carbohidrați.