-

Cea mai bună băutură care poate înlocui cafeaua. Alternativa sănătoasă și un antioxidant puternic

Majoritatea oamenilor ar trebui să stea departe de cafea și să aleagă alternative sănătoase, cum ar fi ceai de plante și sucuri și nectaruri.


Va oferim o alternativa foarte placuta si racoritoare la cafea, care este o combinatie de bunatatile preferate.

Indiferent de faptul ca nu contine cofeina, aceasta bautura are un efect tonic, iar ingredientele sale actioneaza la stimularea sensibilitatii emotionale.

Ingrediente:

-1 banana mica
-1 cana de lapte degresat
-1 lingura de cafea de cicoare
-1 lingura de Maca pulbere
-1 lingura cacao
-praf de vanilie (optional)
-gheata

Metoda de preparare:

Așezati toate ingredientele intr-un blender si se amesteca pana amestecul devine cremos. Apoi se toarna intr-o ceasca si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca si se bea in inghitituri lente.

Maca este un super supliment, puternic, care ajuta la cresterea de energie, echilibreaza sanatatea si sprijina un sentiment de vitalitate si fericire.

Cacao contine teobromina – un stimulent care ne face sa ne simtim extrem de fericiti. Este un antioxidant puternic si contine polifenoli ce stimuleaza activitatea cardiaca, are efect diuretic, efect anti-inflamator si antibacterian, influentand metabolismul iodului si calciul din organism.

Cafeaua care este facuta din cicoare este amestecata cu faina de ghinde. Radacinile de cicoare contin inulina, care este un probiotic unic.

Zaharurile naturale din banana si unele beneficii suplimentare din praful de vanilie putin va face sa va simtiti plini de energie si fericire pentru cateva ore bune.

Sursa: bewoman.ro