-

Această practică antică detoxifică sistemul limfatic şi distruge celulita!

Ai auzit pana acum de periajul uscat al pielii? Pana nu de mult nu mi-as fi imaginat ca voi pune in aplicare aceasta practica 100% naturala, dar pana la urma totul are sens.

Periajul uscat poate juca un rol de nepretuit, nu numai prin indepartarea celulelor moarte ale pielii, dar si prin eliminarea deseurilor prin intermediul ganglionilor limfatici. Dincolo de toate acestea, periajul uscat al pielii iti ofera numeroase beneficii, printre care:

1. Stimuleaza sistemul limfatic

Sistemul limfatic este responsabil pentru eliminarea deseurilor celulare. Sute de mile de vase limfatice permit ca deseurile sa fie colectate de la nivelul tesuturilor si transportate la nivelul sangelui cu scopul de a fi eliminate, un proces cunoscut ca drenaj limfatic.

2. Exfolierea pielii

Periajul uscat al pielii indepartarea celulele moarte, imbunatateste aspectul pielii, elimina porii blocati si ii permite pielii sa respire.

3. Cresterea circulatiei sanguine

Prin periajul uscat al pielii, asa cum am mentionat si mai sus, creste circulatia sanguina si este incurajata eliminarea deseurilor metabolice.

Citeste continuarea pe kfetele.ro