-

Un tonic pentru minte și corp - băutura miraculoasă a dimineților caniculare

Băutura care îţi energizează mintea şi corpul. Iată cum se prepară! Mai ales în zilele toride de vară, avem nevoie de un plus de energie. Această băutură, preparată în casă îţi oferă din plin energia de care ai nevoie, pe parcursul întregii zile.

Recomandată de Melissa Darabian pe site-ul www.foodnetwork.com, rețeta se prepară relativ simplu și îți oferă plusul de energie fizică și de confort psihic și mental de care ai nevoie la începutul fiecărei zile. În plus, datorită aportului de piersici și de mango - fructe recunoscute pentru rezultatele lor în lupta cu căldurile de tip tropical -, vei reuși să domolești și arșița zilelor de vară. Cuburile de gheață, mărunțite în vârtejul celorlalte ingrediente trecute prin mixer, ca și fibrele din ovăz și banane, te vor ajuta și în lupta cu kilogramele. 

Iată cum, de la bun început, rețeta promite să aducă numai lucruri bune în ziua ta de vară fierbinte. Cum se prepară această băutură miraculoasă?

Ingrediente:

2 ceşti lapte de soia
o jumătate de ceașcă de fulgi de ovăz întregi
o cană piersici proaspete,congelate sau conservate sau cuburi de mango
o cană cuburi de gheaţă
o cană spanac proaspăt sau congelat
o lingură miere
o linguriţă vanilie
2 banane

Se amestecă laptele de soia cu fulgii de ovăz, într-un blender, timp de 15 de secunde la viteză mare. Se adaugă piersicile, gheaţa, spanacul , mierea, vanilia şi bananele, amestecând foarte bine pentru 45 de secunde.