-

Fructul care te ajută să slăbești 4 kilograme într-o săptămână

Sursă de vitamine, fibre, minerale, taninuri, glucoză şi antioxidanţi, acest fruct este un adevărat medicament natural pentru organism.

Datorită proprietăților sale: antiinflamatoare, antipiretice, vitaminizante, diuretice, mineralizante, de normalizare a digestiei, de întărire a mușchiului inimii, de creștere a hemoglobinei și stimulare a metabolismului, acest fruct ne ajută să ne menţinem sănătatea şi să ne protejăm organismul de boli foarte grave precum cele circulatorii, de inimă sau tumorile cancerigene.

Pe lângă toate aceste proprietăți vindecătoare, trebuie să menționăm faptul că acest fruct ajută în mod eficient la scăderea în greutate și la detoxifierea organismului.

Și, ca să vă convingeți pe deplin de beneficiile rodiei, căci despre ea este vorba, încercați să vă faceți un obicei din a consuma zilnic acest fruct. Rezultatele nu se vor lăsa mult așteptate.

Dieta cu rodie are la bază o serie de alimente care conțin puține calorii. Dintre acestea fac parte legumele, fructele, carnea slabă și cerealele. Zilnic se bea suc de rodie, apă plată și ceaiuri neîndulcite din plante. Nu se consumă deloc alcool, grăsimi, dulciuri, carne grasă, alimente prăjite sau condimentate, produse de patiserie și panificație.

Iată cum puteți slăbi 4 kilograme în 7 zile cu ajutorul rodiei:

În fiecare zi, timp de o săptămână se consumă alimente ca de exemplu: suc de rodie, terci de hrişcă, iaurt, carne de peşte sau de pui (slabă, fără pieliţă) şi fructe.

· Mic dejun: un pahar cu suc de rodie şi un bol de terci din hrişcă.

· Gustare: un măr sau 150 g iaurt natural cu conţinut redus de grăsimi.

· Prânz: 200 g carne slabă fiartă (se recomandă peştele sau pieptul de pui), cu terci de hrişcă şi un pahar cu suc de rodie.

· Gustare: o banană sau un alt fruct (căpşuni, caise, mere, etc).

· Cină: o porţie cu terci de hrişcă cu verdeţuri la alegere pentru un plus de gust.

· Înainte de a merge la somn: 100 g iaurt natural cu conţinut redus de grăsimi.

 

Articole înrudite