-

Rețetă pentru curățarea rinichilor

Nu de puține ori v-ați dorit să aflați care sunt cele mai eficiente tratamente naturiste pentru o boală sau alta. Vă propunem azi un leac pentru dizolvarea pietrelor la rinichi.

Sa ne curatam rinichii cu otet de mere si miere! Otetul de mere are si o influenta activa asupra circulatiei apei in corp, drenand celulele, intarind nervii, asprind tesutul conjunctiv, mentinandu-l moale. In afara mineralelor, otetul de mere contine si vitamine vitale ca vitamina A, B1, B2, B6, C si vitamina E, care confera pielii un aspect sanatos si protejeaza celulele nervoase si inima.

Mierea are efecte antibacteriene ce pot preveni eventualele infectii aparute ca urmare a zgarierii tractului urinar la eliminarea pietrelor. In plus, aroma sa taie din asprimea gustului otetului de mere, ceea ce face ca bautura sa fie mai usor de tolerat.

Sucul care dizolva pietrele la rinichi

Ingrediente:

• 1 lingurita de otet de mere

• 2 lingurite de miere

Amesteca mierea cu otetul de mere. Consuma preparatul de doua ori pe zi pentru a elimina pietrele la rinichi. Pentru a sprijini efectele purgative ale remediului, dilueaza preparatul intr-un pahar de apa inainte de inghitire.

 

Te-ar mai putea interesa si:

Aronia, fructul - minune cu cea mai puternică acțiune antioxidantă

Planta sfântă ce vindecă bolile și induce o stare de bună-dispoziție

Pătlagina – o minune a naturii la îndemâna tuturor

Urmărește în fiecare dimineață, de luni până vineri, rubrica „Pilula de sănătate” prezentată de Liliana Cristea în cadrul emisiunii „Bună dimineața, gospodari!” (06.00-09.00)

ON AIR pe frecvențele: 153 khz - PENTRU TOATA TARA

531 khz - Bacău, Brăila, Călărași, Ialomița, Vrancea
603 khz - Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman
630 khz - Argeș, Dâmbovița, Dolj, Olt, Vâlcea
1314 khz - Timiș, Constanța, Tulcea
Telefoanele redactiei pentru interventii IN DIRECT:
021-311.12.41 / 021-319.05.04 / 0749-77.77.88 (pentru SMS-uri)

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite