-

Bucatele preparate cu ulei sunt mult mai periculoase decât cele preparate cu untură

Conform ultimelor studii de specalitate, folosirea unturii la gatit nu este periculoasa pentru sanatate. Sfatul medicului este sa o folositi totusi moderat.

Bucatele preparate cu ulei de floarea soarelui sau ulei de porumb sunt mult mai periculoase decât cele în care se foloseşte unt sau untură, avertizează oameni de ştiinţă.

Când uleiurile vegetale sunt încălzite, ele degajă o substanţă chimică toxică numită aldehidă, care este asociată cu boala de inimă, demenţa şi cancerul.

Cercetătorii recomandă bucătarilor să preparare mâncăruri cu ulei de măsline, ulei din nucă de cocos sau chiar cu unt şi untură.

Sursa: rador.ro

Save
Cookies - preferințele utilizatorului
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă refuzați utilizarea cookie-urilor, este posibil ca acest site să nu funcționeze conform așteptărilor.
Accept
Nu accept
Află mai multe
Functional
Instrumente utilizate pentru a vă oferi mai multe funcții atunci când navigați pe site, acestea pot include partajarea socială.
PHP.net
Accept
Nu accept
Marketing
Set de tehnici care au ca obiect strategia comercială și în special studiul pieței.
Facebook
Accept
Nu accept
Vot
Vot
Accept
Nu accept