-

Un ou consumat zilnic poate reduce riscul de atac cerebral

Cercetătorii au efectuat un studiu, pentru a determina dacă ouăle cresc nivelul de colesterol şi contribuie la dezvoltarea bolilor cardiovasculare.

Experţii americani de la Institutul EpidStat, Michigan, şi angajaţii firmei de cercetare DLW Consulting Services, Utah, au desfăşurat un proiect comun în cadrul căruia au studiat efectele ouălor asupra sistemului vascular şi inimii.

Rezultatele sondajului au fost publicate în revista „Focus”.

Cercetătorii au analizat datele provenite din şapte studii şi au concluzionat că ouăle nu cresc riscul de boli coronariene şi de accident vascular cerebral.

Mai mult decât atât, ei cred că un ou pe zi poate diminua riscul de atac cerebral.

Sursa: rador.ro

Articole înrudite

Save
Cookies - preferințele utilizatorului
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă refuzați utilizarea cookie-urilor, este posibil ca acest site să nu funcționeze conform așteptărilor.
Accept
Nu accept
Află mai multe
Functional
Instrumente utilizate pentru a vă oferi mai multe funcții atunci când navigați pe site, acestea pot include partajarea socială.
PHP.net
Accept
Nu accept
Marketing
Set de tehnici care au ca obiect strategia comercială și în special studiul pieței.
Facebook
Accept
Nu accept
Vot
Vot
Accept
Nu accept