Aperitiv: noile tendințe
Te obosești să scoți chipsuri și alune pentru aperitivele tale prietenoase? Iată tendințele pentru această iarnă.
26 Noiembrie 2021, 13:26
Floricele picante si, de preferat cu ardei Espelette, pentru aperitiv!
Chiar nu este greu să faci asta: puțin ulei într-o caserolă, niște floricele (le poți găsi peste tot) întinse bine în ea. Acoperiți și încălziți la foc mediu până când boabele sparge. Se presară cu ardei de Espelette, se amestecă bine.
Dar se poate stropi si cu parmezan, e foarte bun.
Gazpacho cu dovlecel sau mazăre
Fierbeți mazărea în apă clocotită (20 min) sau dovleceii tăiați în bucăți mici (10 min). Le amesteci cu supa de pui si treci la chinezesc. Adaugi o lingurita de ulei de masline si frunze de menta si amesteci din nou. Serviți rece.
Anghinarea pentru a înlocui tapenada nesfârșită.
Se amestecă fundul de anghinare din conserva cu puțin ulei și oțet balsamic, capere, unul sau doi căței de usturoi, sare și piper.
De asemenea, puteți adăuga hamsii în ulei.