Bulionul este la modă!
Bulionul îngroapă sucurile de verdeață și smoothie-urile de fructe și legume.Pe planeta alimentară, în câteva săptămâni au devenit depășite și acum jurăm pe bulion.
26 Noiembrie 2021, 13:22
Aceasta este cu siguranță tendința din această toamnă. Se pare că foodistii se adaptează anotimpurilor!
Bulionul de legume nu mai este doar pentru gastro.
Carcasa de pui și bulionul de legume, în limbaj culinar bulionul alb de pasăre, iese din oale și se bea într-o cană sau într-o cană de carton.
Mulți bucătari cu sau fără stea Michelin servesc ciuperci sau alt bulion de legume într-un ceainic, pe care majordomul o toarnă în ultimul moment și în farfurie peste foie gras sau alt fel de mâncare scump.
Pe Instagram, oamenii își postează tot timpul #bulionul: Gwyneth Paltrow, preoteasa tendințelor alimentare este, desigur.
Un nou restaurant din Paris, numit „Le bouillon” este mereu plin. Fără îndoială că barurile cu bulion, precum Brodo din New York, unde foodistii se aliniază la toate orele zilei, vor înflori peste tot.
Jurăm doar pe dashi, acest produs de bază din bucătăria japoneză - și în special supa miso - făcută din alge marine uscate și bonito care se dizolvă în apă clocotită.
Vrei idei pentru bulion originale? Uită-te la cartea lui William Ledeuil, intitulată sobru „Bouillons”. Veți găsi 7 bulioane de bază, 9 așa-zise bulioane esențiale mai elaborate și disponibile în 64 de rețete. Sunt 80 în total, ilustrate cu fotografii superbe. Un cadou la modă de planificat pentru Crăciun!