Terapia cu lămai congelate, o armă redutabilă împotriva cancerului, a obezitatii și a diabetului
Efectul antioxidant al lămâii asupra celulelor maligne și capacitatea sa de a proteja sistemul imunitar sunt bine-cunoscute și nu pot fi contestate. Lămâile congelate însă au un efect mult mai puternic, fiind un tratament extrem de benefic împotriva celor mai grave afecțiuni.
19 Septembrie 2017, 15:07
Poate părea greu de crezut, însă terapia cu lămâi congelate s-a dovedit a fi de zece mii de ori mai bună şi mai puternică decât chimioterapia în tratarea cancerului, prezentând avantajul că nu produce efecte secundare asupra organismului. Secretul acestei terapii constă în folosirea într-un mod simplu și delicios a părții cu multe beneficii pentru sănătate – coaja, care este mult mai bogată în vitamine decât sucul acestei citrice.
Este demonstrat știintific faptul că acidul citric este de 10.000 de ori mai eficient decât Adriamycin, un medicament folosit la nivel mondial ca tratament chimioterapeutic pentru a împiedica răspândirea cancerului. Vestea buna este că, spre deosebire de tratamentele medicamentoase, extractul de lămâie nu distruge celulele bune, fiind, pe cât de eficient, pe atât de sigur.
În afara efectelor neprețuite ale lămâilor congelate în lupta cu cancerul, acestea au proprietăţi antimicrobale care luptă împotriva bacteriilor, viermilor şi paraziţilor, reduc riscul de boli de inimă şi accident vascular cerebral prin reglarea tensiunii arteriale ridicate, luptă împotriva obezității și a diabetului, contribuind la reglarea indicelui glicemic și acţionează ca un antidepresiv, stimulând buna funcționare a sistemului nervos.
Iată cum puteți beneficia de efectele miraculoase ale terapiei cu lămâi congelate
Aveți nevoie de 2 lămâi bio și o răzătoare. Este foarte important să folosiţi doar lămâi organice. Spălaţi-le bine şi puneţi-le în congelator. Când sunt complet îngheţate, le puteţi scoate din congelator. Apoi, începeţi să radeți lămâia, împreună cu pielea. Lămâia rasă poate fi folosită în salate, supe, la sosuri de paste, la cerealele de dimineaţă sau chiar şi la îngheţată.
Multe persoane, care sunt conștiente de valoarea cojii de lămâie își prepară, infuzii din coaja acestei citrice Este bine de știut însă că prin fieberea lămâii se pierd până la 40% din proprietățile ei. Dacă lămâia este înghețată, toate vitaminele sunt conservate și le puteți consuma mai ușor.
După această terapie, organismul își va recăpăta sănătatea și va asimila o serie de compuși care vor menține imunitatea la nivel înalt: pectină, vitamina C, flavonoide precum tangerina și alte 22 de substanțe, capabile să încetinească oxidarea celulară.