-

Ketchup-ul protejează împotriva cancerului

Un nou studiu realizat de cercetători spanioli a descoperit că roşiile fierte şi ketchup-ul au un efect extrem de benefic asupra organismului.

S-a dovedit că sosurile de roşii gătite cresc nivelurile de bacterii benefice din sistemul digestiv şi previn cancerul. Oamenii de ştiinţă au observat că aceste legume sunt mai utile atunci când sunt procesate la temperaturi ridicate.

În aceste condiţii, antioxidantul licopen conţinut de roşii creşte. Experţii au studiat, de asemenea, efectul extractului de roşii asupra cancerului de stomac.

Rezultatele lor arată că acest extract diminuează capacitatea celulelor canceroase de a se răspandi şi, în cele din urmă, le distruge.

Sursa: rador

Articole înrudite

Save
Cookies - preferințele utilizatorului
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă refuzați utilizarea cookie-urilor, este posibil ca acest site să nu funcționeze conform așteptărilor.
Accept
Nu accept
Află mai multe
Functional
Instrumente utilizate pentru a vă oferi mai multe funcții atunci când navigați pe site, acestea pot include partajarea socială.
PHP.net
Accept
Nu accept
Marketing
Set de tehnici care au ca obiect strategia comercială și în special studiul pieței.
Facebook
Accept
Nu accept
Vot
Vot
Accept
Nu accept