-

Consumul de nuci este util pentru reducerea riscului de deces provocat de diabet sau infarct

Consumul de nuci are un rol deosebit de important pentru menținerea sănătății, dar și pentru a trata sau ameliora o serie de boli.

Nucul este plin cu acizi grași esențiali. Beneficiile de sănătate includ o reducere a colesterolului rău în organism, o îmbunătățire a metabolismului și controlul diabetului.

Alte beneficii importante pentru sănătate ale nucilor provin din faptul că aceste fructe cu coajă lemnoasă au proprietăți antiinflamatoare, ajută la gestionarea greutății și ajută la stimularea stării de spirit.

Se crede, de asemenea, că acestea încetinesc răspândirea cancerului.

O hrană nutritivă, care menține sistemul circulator sănătos și oferă vitamine și minerale importante în dietă. (PM)

Consumul a câtorva nuci în fiecare zi ar putea reduce riscul decesului provocat de diabet, cancer sau infarct.

Cercetătorii olandezi au subliniat beneficiile pentru sănătate la persoanele care mănâncă aproximativ 10 grame de nuci sau alune zilnic.

Profesorul Piet van den Brandt, care a condus studiul la Universitatea Maastricht, a declarat că rezultatele obţinute sunt „remarcabile”.

„Un consum mai mare nu a fost însă asociat cu o reducere sporită a riscului mortalităţii”, a adăugat el.

Sursa: rador

Foto: pixabay

Articole înrudite

Save
Cookies - preferințele utilizatorului
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă refuzați utilizarea cookie-urilor, este posibil ca acest site să nu funcționeze conform așteptărilor.
Accept
Nu accept
Află mai multe
Functional
Instrumente utilizate pentru a vă oferi mai multe funcții atunci când navigați pe site, acestea pot include partajarea socială.
PHP.net
Accept
Nu accept
Marketing
Set de tehnici care au ca obiect strategia comercială și în special studiul pieței.
Facebook
Accept
Nu accept
Vot
Vot
Accept
Nu accept